TILT Oslo og Midt Norge 2018

TILT prosjektet har som mål å nå flest mulig med dans i hele Norge og i 2018 var turen kommet til Midt-Norge og Oslo! Panta Rei Danseteater samarbeidet med DansiT – dansekunst i Trondheim, Dansens Hus og Teatret Vårt i Molde og danset seg gjennom hele høsten. 

Vi TILTer Molde 27 & 28 november

Vi gleder oss til å  komme på besøk til en entusiastisk og fin gjeng i Molde, vi vise Make Me Dance, og lokale talenter viser en koreografi og -ikke minst skal det være Vaksendisko som avslutter forestillingen tirsdag 27. november og drar dansen inn i nattetimene.

Vi TILTer i Røros 19. november

Vi var så heldig å få oppleve fantastiske prologer for Make Me Dance i Røros mandag 19. november. Prologene ble laget av og med elever fra Røros kulturskole, koreografert av Ina Kostova. Les hva hun tenker om TILT, ballett og dansen i Røros.

TILT flashmob film: Hele Grünerløkka danser

Vi inviterte hele Grünerløkka til å danse - og det fantastiske resultatet kan du se i denne filmen! 

Vi Tilt`er i Trondheim

Panta Rei Danseteater var nylig på turné med Det vi ikke ser i Trondheim. I den forbindelse tok vi en prat med Anna Schmidt, leder for gruppen Samtidsdans for voksne i Trondheim, som åpner forestillingen. Hun forteller på engelsk.


Vi Tilt´er i Molde

Vi har tatt en prat med Molde Argentina Tangoklubb om hva de tenker om dans, TILT -prosjektet som skal få flest mulig i en region hvert år til å involvere seg i dans og om hvordan det blir å komme hjem til folks private hjem som forestillingen Det vi ikke ser gjør.

TILT flashmob film: Hele Ålesund danser!

Befolkningen i Ålesund ble alle sammen invitert til å være hovedrolleinnhavere i filmen "Hele Ålesund danser". Det er blitt en forrykende film som viser dansegleden vi hele tiden er på jakt etter, og den livsforlengende energien som bare dans kan gi. Se filmen her!

TILT flashmob film: Hele Molde danser!

Befolkningen i Molde ble alle sammen invitert til å være hovedrolleinnhavere i filmen "Hele Molde danser". Det er blitt en film som viser dansegleden vi hele tiden er på jakt etter, og den livsforlengende energien som bare dans kan gi. Se filmen her!

TILT FLASHMOB 2018

Lær TILT flashmob dansen her!

www.tiltdans.no

Ønsker du å følge de fem talentene under TILT Grow på deres reise gjennom TILT 2018? Se mer her!

TILT i Midt Norge

TILT 2018 er så vidt i gang, og det utrolig mye spennende i vente for alle TILT`ere i hele Midt Norge. Ler mer her!

TILT i Oslo

TILT 2018 kommer til Oslo og Grünerløkka; Les om alt det spennende man kan være med på!

MAKE ME DANCE

Make Me Dance er en koreografert konsert. Gjennom bevegelse, lyd og tekst forteller tre dansere og én musiker hvorfor de har endt opp nettopp som profesjonelle kunstnere.