TILT 2017 Buskerud og Oslo

TILT 2017 var et samarbeid mellom Brageteatret og Panta Rei Danseteater. Prosjektet ble støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Brageteatret. I alt 35.282 mennesker danset eller så dans gjennom TILT i 2017.


TILT på Sentralen: TILT TAKEOVER og TILT #2

TILT på Sentralen i Oslo var et samarbeid mellom PRD, Sentralen, Sentralen Ung, scenekunstnerne og organisasjonene som holder til på Sentralen, Oslo kulturskole og Cre8 Dance Crew.

"MAKE ME DANCE" BEHIND THE SCENES

Bli med bak scenen i forestillingen "Make Me Dance"!

ÅL FLASHMOB FILM

I Ål, Hallingdal og Ringerike ble hele kommunen filmet mens de danset årets flashmob. Det ble laget to ulike filmer som hadde premiere på kulturhuset i Hønefoss og kulturhuset i Ål. Her kan du se filmen fra Ål.

DANS I DALEN

PRD samarbeidet med Rommen Scene om å skape den største koreografikonkurransen som Groruddalen noensinne har sett; "Dans i dalen".

RINGERIKE FLASHMOB FILM

Som en del av TILT prosjektet lager vi hvert år en dansefilm basert på en av regionene. I år var det Ringerike sin tur med deres helt egne versjon av Flashmob filmen med musikk fra det lokale bandet Drolsum stasjon.

ANDRE PROSJEKTER 2017

Her kan du lese om andre prosjekter under TILT-paraplyen.

MINNENES REISE

"Minnenes Reise" er en forestilling skapt i samarbeid med Den Blå Timen og Den kulturelle spaserstokken i Kongsberg. Forestillingen er skreddersydd for eldresentre. Koreografien ble skapt av danser og koreograf Rachel Blomberg, under veiledning av PRD.

VANDREFORESTILLING I LIERBYEN

24.september inviterte TILT Lier til Vandreforestilling i Lierbyen i samarbeid med Lier kulturskole og St.Hallvard VGS.

Dans uten grenser i Ringerike

Den 23. september ble Søndre park i hjerte av Hønefoss fylt med danserytmer, musikk og andre spennende aktiviteter. 

TILT FLASHMOB 2017

TILT flashmob er en enkel dans som blir danset uanmeldt og som en overraskelse. Se film av dansen her!

Make Me Dance, Musikken

Til produksjonen Make Me Dance laget komponist og musiker Marcus Amadeus fra Portugal musikken live under hver forestilling. 

MAKE ME DANCE OG CURTAIN RAISERS

Make Me Dance er en koreografert konsert. Gjennom bevegelse, lyd og tekst undersøker tre dansere og én musiker hvorfor de har endt opp nettopp som profesjonelle kunstnere. 

MED DANS PÅ FJELLET!

TILT besøkte musikkfestivalen Leikskeid på Lungsdalshytta i Ål i Hallingdal.