TILT Grow 2018

TILT Grow 2018 er i gang og vi storkoser oss! Panta Rei-gjengen savnet nettopp dette programmet som drahjelp i egen profesjonell karriere. Vi skulle så gjerne hatt en «survival kit» for dansekunstnere. Nå er den her!

Samarbeidspartnere for TILT Grow 2018 er DansiT og Dansens Hus, sammen med Teatret Vårt i Molde.

Tusen takk til Talent Norge og Sparebankstiftelsen DNB for muligheten til å realisere dette drømmeprosjektet.

Se her for foreløpig programoversikt for TILT Grow. 

Seminar 6

Temaet for årets sjette seminar i rekken under TILT Grow var: Hvem er dansekunstneren i 2018? – sett i lys av et dansefelt som er i stadig utvikling

Les mer her!

www.tiltdans.no

Ønsker du å følge de fem talentene under TILT Grow på deres reise gjennom TILT 2018? Se mer her!

Heidi Grøtte

Les mer om Heidi Grøtte og hennes arbeid i TILT Grow 2018.

Seminar 5

10.august ble det femte seminaret i rekken under årets TILT Grow holdt i DansiTs lokaler i Trondheim, og hadde temaet: Fagdag for dansekunstnere - pedagoger, utøvende og skapende – dansekunstneren over scenekanten.

FILM: Audition og informasjon om TILT Grow

Se film fra audition for TILT Grow, og lær mer om hva prosjektet innebærer.

Det vi ikke ser

Hvordan ville det være å ha fire unge dansere i stua si? I sofaen, oppå kjøleskapet, under kjøkkenbordet? Panta Rei Danseteater er i gang med prosjektet der helt vanlige folk får dansere hjem til seg.


Seminar 4

Fredag 25.mai ble det fjerde seminaret i rekken holdt på Dansens Hus. Temaene var motivasjon, selvledelse, endringsledelse og entreprenørskap.

MAKE ME DANCE

Make Me Dance er en koreografert konsert. Gjennom bevegelse, lyd og tekst forteller tre dansere og én musiker hvorfor de har endt opp nettopp som profesjonelle kunstnere.

De fire talentene

TILT Grow 2018 er i gang og vi storkoser oss med fire fantastiske dansekunstnere i talentutviklingsprogrammet.  Les mer om hvem de er her!

Seminar 3

Seminar 3 for TILT Grow ble gjennomført under den internasjonale dansefestivalen Multiplié i Trondheim og tok for seg temaet: Dans er et globalt kunstfelt; Hvordan jobbe globalt, men likevel lokalt?

Mentorene TILT Grow 2018

Som en del av TILT Grow får de utvalgte talentene i programmet veiledning av en mentor. Les hvem de er her.

Seminar 2

Seminar 2 ble holdt på Dansens Hus i Oslo og hadde temaet: Hvordan arbeide målrettet med publikumsutvikling?

Seminar 1

Det første seminaret i TILT Grow 2018 fant sted på DansiTs lokaler i Trondheim og hadde temaet: Finnes den helhetlige kunstneren?

Audition TILT Grow 2018

I februar ble det holdt audition for TILT Grow 2018 i DansiTs lokaler i Trondheim. Her skulle deltakerne til talentprogrammet i 2018 velges ut.