TILT Grow 2018

TILT Grow 2018 er i gang og vi storkoser oss! Panta Rei-gjengen savnet nettopp dette programmet som drahjelp i egen profesjonell karriere. Vi skulle så gjerne hatt en «survival kit» for dansekunstnere. Nå er den her!

Samarbeidspartnere for TILT Grow 2018 er DansiT og Dansens Hus, sammen med Teatret Vårt i Molde.

Tusen takk til Talent Norge og Sparebankstiftelsen DNB for muligheten til å realisere dette drømmeprosjektet.

Se her for foreløpig programoversikt for TILT Grow. 

FILM: Audition og informasjon om TILT Grow

Se film fra audition for TILT Grow, og lær mer om hva prosjektet innebærer.

Seminar 4

Fredag 25.mai ble det fjerde seminaret i rekken holdt på Dansens Hus. Temaene var motivasjon, selvledelse, endringsledelse og entreprenørskap.

Mentorene TILT Grow 2018

Som en del av TILT Grow får de utvalgte talentene i programmet veiledning av en mentor. Les hvem de er her.

Seminar 3

Seminar 3 for TILT Grow ble gjennomført under den internasjonale dansefestivalen Multiplié i Trondheim og tok for seg temaet: Dans er et globalt kunstfelt; Hvordan jobbe globalt, men likevel lokalt?

De fire talentene

TILT Grow 2018 er i gang og vi storkoser oss med fire fantastiske dansekunstnere i talentutviklingsprogrammet.  Les mer om hvem de er her!

Seminar 2

Seminar 2 ble holdt på Dansens Hus i Oslo og hadde temaet: Hvordan arbeide målrettet med publikumsutvikling?

Seminar 1

Det første seminaret i TILT Grow 2018 fant sted på DansiTs lokaler i Trondheim og hadde temaet: Finnes den helhetlige kunstneren?

Det vi ikke ser

I 2018 vil den amerikansk-nederlandske koreografen Erik Kaiel, sammen med Anne Holck Ekenes og Pia Holden i Panta Rei Danseteater, skape et nytt verk for turné i samspill med kunstnerne i programmet. 

Audition TILT Grow 2018

I februar ble det holdt audition for TILT Grow 2018 i DansiTs lokaler i Trondheim. Her skulle deltakerne til talentprogrammet i 2018 velges ut.