TILT Grow 2019 er tredelt og gir til sammen et tilbud til ti utøvere.
 

"I år har vi skreddersydd prosjektet for regionen Innlandet og samtidig ivaretatt en kunstnerisk ambisjon om å skape spennende dansekunst sammen med eksepsjonelle utøvere", sier leder i Panta Rei Danseteater (PRD), Anne Holck Ekenes.  

Alle de ti danserne i de ulike delene av TILT Grow får tilbud om egen mentor gjennom 2019, og vil ha mulighet til å delta på en seminarrekke som gjennomføres på Dansens Hus i Oslo og Hamar Kulturhus. I tillegg er det noen variasjoner mellom gruppene:


Therese Slob, Nora Svenning, Anders Rohland Småhaug og Emilie Marie Karlsen:

  • Skal være medskapende utøvere i en co-produksjon med Teater Innlandet. Forestillingen har premiere 14. september.
  • Skal være prosjektledere og verkstedsholdere i TILT der de møter lokalbefolkningen i forkant av turneen til PRDs co-produksjon med Teater Innlandet.

Kristine Berget, Minda Marie Kalfoss, Frida Vorgaard, Ingvild Marstein Olsen:

  • Skal være koreografer og utøvere i egne soloer som vises under vandreforestillinger i TILT 2019-prosjektet. De veiledes av mentor og PRD sin ledelse i utarbeidelsen av soloen.
  • Skal være prosjektledere og verkstedsholdere i TILT der de møter lokalbefolkningen i forkant av turneen til PRDs co-produksjon med Teater Innlandet og egen solo.

Jomo Silveira og Hanna Eikli:

  • Skal være prosjektledere og verkstedsholdere i TILT der de møter lokalbefolkningen i Hamar-regionen i forkant av turneen til PRDs co-produksjon med Teater Innlandet. 

Vi gleder oss stort til å jobbe med alle disse fantastiske dansekunstnerne!