Make Me Dance er en koreografert konsert. Gjennom bevegelse, lyd og tekst fortelle tre dansere og én musiker hvorfor de har endt opp nettopp som profesjonelle kunstnere. Make Me Dance er en forestilling som handler om valgene vi tar, og om de små, men samtidig universelle historiene som former oss som mennesker.

Make Me Dance er en energisk forestilling som passer for flere generasjoner. Forestillingen er inspirerende og vekker nostalgi. Bevegelsesmaterialet og tekstene er et resultat av diskusjoner mellom utøverne og det kreative teamet. Diskusjonene er basert på historier farget av hvordan det hele startet, og hvordan ønsket om å danse ble nøkkelen til fremtiden og kilden til utfordringer og suksess. 

Etter å ha sett Make Me Dance sa journalist Mari Johnsen Viksengen: ”Dette stykket er ikke bare om dans som lidenskap, men også om hvordan hvilken som helst lidenskap er viktig for å gi livet mening.” 

"Jeg vil anbefale hvem som helst å se forestillingen. Make me dance er en sjarmbombe uten like og fyller sitt publikum med energi og glede."
Teaterungdom.no

"Make Me Dance" is so important. They (Panta Rei Dance Theatre) tell you what can happen if you get involved in life.", 

Eva-Maria Magel, Rhein-Main-Zeitung, Frankfurt Germany

I Make Me Dance er publikum en del av scenerommet og omringet av scenografien.  ”Jeg følte virkelig at jeg var en del av forestillingen, jeg var i forestillingen”. 

Make Me Dance er produsert av Brageteatret og Pantarei Danseteater og er en del av det omfattende nasjonale prosjektet TILT. 


Klikk på bilde for å laste ned i full størrelse