Fortellingene i I wish her well er personlige historier fra kvinner i familie med, eller med nære bånd til utøverne i forestillingen. Disse små, men samtidig universelle historiene fortelles både gjennom lydbildet og danserne på scenen.

Første del av forestillingen bygger på fire kvinners historier. Andre del av forestillingen tar utgangspunkt i dagbøkene til en seksten år gammel jente som i dag er 82. Hun har sjenerøst delt sine tanker og erfaring med dansere og koreografer.

I wish her well har høyt tempoe er intrikat og mye kontaktarbeid. En forestilling som beveger og engasjerer. Den britiske komponisten Nathaniel Reed har tonesatt forestillingen med melodiøs og stemningsfull musikk.

I wish her well hadde premiere på Dansens Hus i Oslo under 10-årsjubileet til CODA Oslo International Dance Festival i 2012. Forestillingen hadde deler av produksjonsperioden i Sverige og Tanzania. Etter premieren har forestillingen blant annet vært på turné i Norge, Sverige, Danmark, England, Zimbabwe og Tanzania. 

Her er en video av I wish her well med intervjuer av teamet bak.

Under ser du trailer fra selve forestillingen:


Klikk på bilde for å laste ned i full størrelse