Forestillinger

Det vi ikke ser (2018)

Panta Rei Danseteater i samarbeid med koreograf Erik Kaiel laget en helt spesiell danseforestilling som kommer hjem til deg.

Tusen takk for besøket. Hvem hadde trodd at et helt ensemble skulle danse seg gjennom huset vårt. Strålende. Fra gjesteboka 

Make Me Dance (2017)

Make Me Dance er en koreografert konsert, forestillingen er produsert av Brageteatret og Pantarei Danseteater og er en del av det omfattende prosjektet TILT

”Dette stykket er ikke bare om dans som lidenskap, men også om hvordan hvilken som helst lidenskap er viktig for å gi livet mening.” journalist Mari Johnsen Viksengen
Promise of Departure (2016)

Promise of Departure er en forestilling som handler om identitet, sårbarhet og styrke. Forestillingen er produsert av Teater Innlandet og Panta Rei Danseteater, og er en toakter i samarbeid med britiske dansekunstner Rachel Erdos.

You just have to allow yourself to be captured by the magical atmosphere and enjoy three exceptional dancers” Dan Cato Røe, Stangeavisa

GODOS (2016)

Hvor viktig er historien for et menneske? Hvordan former fortiden identiteten vår? GODOS er et internasjonalt prosjekt, hvor tre koreografer drøfter Godos, et litauisk fenomen og begrep for kvinnelighet, et begrep som mange beskriver som ”hjertets sang”.

2016 mottok GODOS prisen for beste scenekunstproduksjon under den internasjonale teaterfestivalen i Rokiškis i Litauen.

Lullaby (2015)

Lullaby er en energisk danseforestilling med tre mannlige utøvere på scenen. Her møter rå maskulinitet vuggesanger i en sjelden kombinasjon. Danserne er akkompagnert av levende musikk på scenen.

"… Panta Rei, go right to the heart (again) of pressing social and personal issues with an honesty which is startling.”  Tim Smithies, Carn to Cove


On the Outside (2014)

ON THE OUTSIDE er Marie Munroe og Panta Rei Danseteater (PRD) sitt første samarbeid. Med en felles fascinasjon for Dave Eggers sitat «You have What I Can Afford To Give» formidler de - med sine forskjellige uttrykksformer - ensomheten i å være sammen. Videokunstner Anastasia Isachsen skaper spennende rom av lys og bilder. Hanne Iveland Henriksbø står for kostymedesign.

huset GranNabo (2014)

huset GranNabo ligger mellom Norge og Sverige. Huset rommer nysgjerrighet, forelskelse og usikkerhet.

"Lekkert og sanselig danseteater", "en fest av en forestilling"...

Gudbrandsdølen Dagningen, Per Ivar Henriksbø:

BAK SPEILET (2013)

Bak speilet er en forunderlig og vakker forestilling inspirert av Alice i Eventyrland. Bak Speilet hadde Urpremiere 4. desember. På showbox, en danse og teater festival med fokus på barn og unge, i regi Scenekunstbruket.

Noe som også imponerte oss var danserne. Silje Bævre Lian og Stuart Waters var helt utrolige!

SUS scenekunstbrukets unge stemmer.

I WISH HER WELL (2012)

Det er de små historiene som fortelles, de hverdagslige tingene som er så viktige, men likevel usynlige, når den store historien skal skrives.

"Jeg vet ikke hva det var, men jeg kjente det i hjertet"

Elev ved Svensedammen skole 26. november, 2012

WEFICTION & PRIVATE RITE (2009)

Private Rite ironiserer over dansernes daglige arbeid – deres private rituale. WeFiction lar publikum få et innblikk i et knippe minner og erfaringer fra dansernes liv.

“…the show was marvellous.. Our audience was held in awe and delight.”

Syd Simmons, Head of Drama at Gillingham College

TO (2007)

En liten fysisk og leken forestilling. To søstre ser på likheter i bevegelser og uttrykk. De hermer og sloss og tomler rundt i en verden typisk for akkurat de to. 

"One of Europe´s best kept secrets” 

article19

INVISIBLE DANCES & UNDERVEIS (2005)

Tre dansere møtes og skaper episoder av lek og akrobatikk I Invisible dances. Undervis er et poetisk drama der lengsel, forventninger, oppbrudd og ny søken preger de tre karakterene på scenen.

“full av overraskelser, sjarm og fantasi i fri flyt”

Anette Murer, Dagbladet, september 2005